Menu
Terug naar blogs
Geplaatst op 26 juni 2021
Corona-update 26-6-2021: we zijn bijna terug
Auteur:

De zomer komt eraan, we verheugen ons allemaal op de welverdiende vakantie en gelukkig is ook steeds meer mogelijk. Door de versoepelingen mag ook bij de fysiotherapeut steeds meer. Hieronder sommen we kort op wat er veranderd is en welke maatregelen in onze praktijken nog gelden.

  • In een groot deel van Nederland is de mondkapjesplicht vervallen, maar niet bij uw fysiotherapeut. Omdat we in de zorg vaak met kwetsbare mensen te maken hebben, willen we veiligheid kunnen blijven garanderen zoals u van ons gewend bent.
  • Er geldt geen maximale groepsgrootte meer bij 0efengroepjes. Ieder oefengroepje kan dus in dezelfde samenstelling als vóór de lockdown samenkomen. Wel vragen we u nog om de 1.5 meter aan te houden.
  • In onze praktijken gelden nog steeds de hygiëneregels; handen desinfecteren bij binnenkomst en er is nog een looproute. We zorgen ook voor een uitstekende hygiëne in onze praktijkruimtes door meer schoon te maken.

 

Ook is er een verandering aan de fysiotherapeutische zorg; als u klachten na covid heeft en uw behandeling duurt langer dan 6 maanden, dan is een verwijzing van de huisarts vaak voldoende voor een volledige vergoeding van een verlengtraject. Er is dus geen verwijzing van de specialist meer nodig!

 

Ook bij uw fysio kan dus weer meer. Laten we de stijgende lijn voortzetten!

Maak een afspraak
Fit kids is een fitness- en oefenprogramma voor kinderen/jongeren met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening. De trainingen van 1 uur worden wekelijks gegeven door de kinderfysiotherapeuten Nancy Stokkers of Peter Paul Schmitz op onze locatie bij USA aan de Trompstraat. Meld je nu aan en ontvang gratis een leuke rugtas met mooie handdoek en bidon aangeboden door de stichting Fitkids !