Menu

Reviews

Onderstaande reviews zijn afkomstig uit onafhankelijke tevredenheidsmetingen bij patiënten, uitgevoerd door Mediquest. Deze enquête wordt, na het afsluiten van de behandeling, thuis ingevuld door de mensen.

Selecteer uw fysiotherapeut

Evert Jan Hubertse
Psychosomatisch werkend fysiotherapeut
Heleen Bergkamp
(Geriatrie) Fysiotherapeut
Henk Resink
Manuele fysiotherapeut
Ilse Wiggers
Manuele fysiotherapeut
Nancy Stokkers
Kinderfysiotherapeut
Peter Paul Schmitz
(Kinder) Fysiotherapeut
Roy ten Voorde
Sportfysiotherapeut
of
Toon alle 96 reviews
Goede omgang
Gepubliceerd op: 27 augustus 2019

Een zeer ervaren iemand, gaat goed met mensen om, in een woord geweldig.

Deskundig
Gepubliceerd op: 27 augustus 2019

Heel tevreden, deskundige fysiotherapeute op het gebied van kaakklacht.

Betrokken en goede raad.

interesse
Gepubliceerd op: 27 augustus 2019

Hij heeft een luisterend oor en algemene interesse, geeft advies.

goed
Gepubliceerd op: 27 augustus 2019

Ben goed geholpen, vriendelijke fysiotherapeut.

Snel en vriendelijk
Gepubliceerd op: 27 augustus 2019

Ik kon met mijn klachten snel terecht bij de fysiotherapeut, hij heeft een goede beroepshouding, erg vriendelijk.

rustig
Gepubliceerd op: 11 juni 2019

Aardige rustige man met inlevingsvermogen. Geeft goede uitleg en kan goed luisteren.

Top
Gepubliceerd op: 24 mei 2019

Mijn fysiotherapeut is top.

Serieus
Gepubliceerd op: 24 mei 2019

Bij klachten kan ik altijd snel terecht, neemt de klachten serieus.

Deskundig
Gepubliceerd op: 24 mei 2019

Deskundig, geduldig en een luisterend oor.

Betrokken
Gepubliceerd op: 24 mei 2019

Fijn die betrokkenheid.

Goed
Gepubliceerd op: 10 mei 2019

Nancy is een goede en betrokken fysiotherapeut.

Betrokken
Gepubliceerd op: 10 mei 2019

Ze is betrokken en deskundig in de omgang met kinderen.

Geschreven door: Pietje test
Vakkundig
Gepubliceerd op: 10 mei 2019

Hij is vakkundig en empathisch.

Serieus
Gepubliceerd op: 10 mei 2019

Ik werd serieus genomen.

Vakbekwaam
Gepubliceerd op: 10 mei 2019

Hij is flexibel, gezellig en vakbekwaam.

Flexibel
Gepubliceerd op: 10 mei 2019

Flexibel. Fijn aan huis. Rustige benadering van moeder en kind. Geruststellend.

Aandacht
Gepubliceerd op: 10 mei 2019

Er is duidelijk aandacht voor mij en mijn klachten en er wordt goed aan gewerkt om het te verbeteren

Topper
Gepubliceerd op: 10 mei 2019

Zoveel geduld, zelfs na een paar keer vragen! Topper!

Snel aan de beurt
Gepubliceerd op: 10 mei 2019

Dat je er snel aan de beurt bent als je een afspraak hebt gemaakt.

Duidelijk
Gepubliceerd op: 10 mei 2019

Duidelijkheid vooraf.

Met zorg
Gepubliceerd op: 10 mei 2019

Hij is eerlijk en behandeld met zorg.

Netjes
Gepubliceerd op: 10 mei 2019

Ik ben altijd netjes en correct geholpen.

Goede therapeut
Gepubliceerd op: 10 mei 2019

Dat u heel goed kan les geven en dat u heel aardig bent.

Goede omgang
Gepubliceerd op: 10 mei 2019

Gaat goed om met de klacht van de patiënt, er wordt goed naar geluisterd.

Snel
Gepubliceerd op: 09 mei 2019

Ben snel geholpen.

Direct
Gepubliceerd op: 09 mei 2019

Ik kon direct terecht!

Serieus
Gepubliceerd op: 08 mei 2019

Neemt mijn klachten serieus en kan daar goed over praten.

Super fysiotherapeut
Gepubliceerd op: 03 mei 2019

Super fysiotherapeut. Zonder haar was ik niet zo ver gekomen. Echt een toppertje.

Zeer sociaal
Gepubliceerd op: 03 mei 2019

De fysiotherapeute is zeer sociaal en een goede samenwerking, ook de humor was goed, top.

Prettig contact
Gepubliceerd op: 03 mei 2019

Prettig contact met Ilse Wiggers. Ze heeft me al van verschillende klachten afgeholpen.

Goed beoordeeld
Gepubliceerd op: 03 mei 2019

Ik ben blij dat mijn rugklacht goed beoordeeld is en dat ik in een gegoedelijke sfeer behandeld ben.

Goede behandeling
Gepubliceerd op: 03 mei 2019

Goede behandeling, vlot geholpen en een fijne fysiotherapeut. Er wordt goed geluisterd naar mijn klachten en goed verholpen.

Prettig
Gepubliceerd op: 03 mei 2019

Hij is goed, doelgericht en prettige omgang.

Vakbekwaam
Gepubliceerd op: 03 mei 2019

Mijn therapeut is geweldig en vakbekwaam.

Service en behandeling
Gepubliceerd op: 03 mei 2019

Super service en behandeling. zeer tevreden.

Trainingen
Gepubliceerd op: 03 mei 2019

Hij is leuk naar de kinderen toe tijdens de trainingen.

Doet het goed.
Gepubliceerd op: 03 mei 2019

Peter Paul doet het goed, wederzijds snappen wij elkaar.

Deskundig
Gepubliceerd op: 03 mei 2019

Ze is deskundig.

Vertrouwen
Gepubliceerd op: 03 mei 2019

Er is een goed vertrouwen.

Behulpzaam
Gepubliceerd op: 01 mei 2019

De fysiotherapeut schreef de oefeningen die ik moest doen, in zeer duidelijke letters en tekeningetjes voor me op. (Ik ben slechtziend).

Aan huis behandeling
Gepubliceerd op: 01 mei 2019

Fijn dat de fysiotherapeut bij mij aan huis kwam.

Begripvol
Gepubliceerd op: 01 mei 2019

Altijd begripvol, past zich aan naar mijn ziekte (ALS).

Iedereen vraagt altijd hoe het gaat.

Fijne omgang
Gepubliceerd op: 01 mei 2019

De fijne omgang met mijn zoon, hij ging met heel veel plezier naar de fysiotherapie.

Vriendelijk
Gepubliceerd op: 01 mei 2019

Marloes is een zeer vriendelijke goede therapeut. Ik ben zeer tevreden over de behandeling.

Begripvol
Gepubliceerd op: 01 mei 2019

Je bent een fijn en begripvol persoon. Je luistert goed naar je patiënt.

Goed luisteren
Gepubliceerd op: 24 april 2019

Er wordt goed geluisterd naar de klachten.

Uitgebreide uitleg
Gepubliceerd op: 24 april 2019

Uitgebreide uitleg over alles wat mogelijk is en begrip hebben voor mijn probleem.

Begrijpend
Gepubliceerd op: 24 april 2019

Werkt begrijpend en stimulerend.

Goed
Gepubliceerd op: 24 april 2019

Ben goed geholpen.

Tijd en aandacht
Gepubliceerd op: 23 april 2019

Dat er altijd de tijd werd genomen.

Goede uitleg
Gepubliceerd op: 20 april 2019

Veel geduld en goede uitleg.

Geduldig
Gepubliceerd op: 10 april 2019

Ze is geduldig, geeft goede uitleg en variatie in oefeningen.

Goed en snel
Gepubliceerd op: 10 april 2019

Bij Schmitz luisteren ze goed en helpen je snel.

Duidelijk
Gepubliceerd op: 10 april 2019

Goed geregeld allemaal en alles duidelijk.

Serieus
Gepubliceerd op: 10 april 2019

Nam het kind heel serieus en gaf goede oefeningen om de klacht te verhelpen. De tapes hielpen ook erg goed.

Rust en aandacht
Gepubliceerd op: 10 april 2019

De fysio had rust en aandacht voor ons kind en keek naar het complete kind en totale bewegingsmogelijkheid (ipv alleen de klacht)

Oplossingsgericht
Gepubliceerd op: 10 april 2019

Kan goed verbindingen leggen en zien. Oplossingsgericht…

Goed vakmens
Gepubliceerd op: 10 april 2019

Goed vakmens. Weet waarover ze het heeft.

Aandacht
Gepubliceerd op: 03 april 2019

Dat ik aandacht kreeg voor mijn klachten en op een goede en prettige manier behandeld ben.

Persoonlijke benadering
Gepubliceerd op: 03 april 2019

Persoonlijke benadering en oplossingsgericht meedenken.

Motiveren
Gepubliceerd op: 03 april 2019

Hij weet te motiveren en mede daardoor goede resultaten bereikt.

Tevreden
Gepubliceerd op: 03 april 2019

Ik ben zeer tevreden, dank je wel PeterPaul

Zeer goed.
Gepubliceerd op: 03 april 2019

Ze is zeer goed.

Leuke items
Gepubliceerd op: 26 maart 2019

Leuke items voor oefeningen kinderfysio.

Goed
Gepubliceerd op: 24 maart 2019

De fysiotherapeut heb ik ervaren als goed en ter zake kundig.

Begripvol
Gepubliceerd op: 24 maart 2019

Zeer begripvol, ik voel mij op mijn gemak bij hem en vertrouwd.

Persoonlijk
Gepubliceerd op: 24 maart 2019

Als persoon niks mis mee.

Lief
Gepubliceerd op: 24 maart 2019

Ontzettend lief en geduldig met kinderen.

Hulpvaardig
Gepubliceerd op: 24 maart 2019

Ze is hulpvaardig, meedenkend  en kritisch.

Duidelijk
Gepubliceerd op: 23 maart 2019

Duidelijk, geeft uitleg waarom.

Meedenkend
Gepubliceerd op: 20 maart 2019

Zeer meedenkend en professioneel.

Snel
Gepubliceerd op: 10 maart 2019

Dat de behandeling snel uitgevoerd kon worden.

Rustig
Gepubliceerd op: 10 maart 2019

Rustig, vriendelijk iemand.

Aan huis
Gepubliceerd op: 10 maart 2019

Fijn dat jullie aan huis komen. Scheelt enorm veel tijd en getrek met het kind. Vooral omdat we ook al een kind van 2 hebben. Anders moet je steeds oppas regelen.

Fijne fysio
Gepubliceerd op: 10 maart 2019

Nancy is een hele fijne fysio. Neemt de tijd en luistert voornamelijk naar de kinderen. Dat vind ik prettig aangezien ze zelf goed aan kunnen geven wat ze voelen. Ze heeft onze beide dochters goed geholpen.

Tevreden kind
Gepubliceerd op: 03 maart 2019

Mijn kind ging graag naar USA sporten en vond Peter Paul erg tof.

Kinderfysiotherapeut met veel begrip :)
Gepubliceerd op: 03 maart 2019

Hele fijne deskundige fysio (Peter Paul) en heeft veel begrip voor mijn kind

Juiste plek
Gepubliceerd op: 03 maart 2019

Dat hij (Peter Paul) precies vroeg waar de pijn in mijn rug zat en voelde op verschillende plekken op mijn rug en drukte op bepaalde plekken zodat hij precies ontdekte welke plekken hij moest behandelen. Na een paar keer klachtenvrij.

Snel en Resoluut
Gepubliceerd op: 03 maart 2019

Hij had het snel door en was resoluut

Eerlijk
Gepubliceerd op: 03 maart 2019

Heleen is een erg vriendelijk en prettig persoon waarbij je op je gemak voelt en serieus genomen voelt! en wanneer ze niet wat voor je kan betekenen dan zegt ze dat eerlijk!

Super behandeling
Gepubliceerd op: 03 maart 2019

Ik ben de laatste tijd in behandeling bij Henk Resink geweest voor mijn lage rugklachten. Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren en naast dat mijn pijn snel wegging was Henk ook een goed luisterend oor. Zeker een aanrader!!!

Uitstekend
Gepubliceerd op: 24 februari 2019

Mijn fysiotherapeut is gewoon uitstekend met een luisterend oor na mijn klachten.

Prettig
Gepubliceerd op: 10 februari 2019

Prettig en fijn respectvol contact met de behandelaar.

Goed in zijn werk
Gepubliceerd op: 10 februari 2019

No-nonsense persoon, nuchter en humor. Goed in zijn werk.

Begrip
Gepubliceerd op: 10 februari 2019

Begrip van de aard van de klachten en dit duidelijk aan mijn kind kunnen uitleggen en het behandelplan bespreken met haar.

Goed
Gepubliceerd op: 10 februari 2019

Alles wordt goed en duidelijk overlegd en gelijk gestart met de behandeling.

Zeer tevreden met de behandeling
Gepubliceerd op: 30 januari 2019

Precies waar ik voor kwam en wat ik verwachtte.

Op gemak voelen
Gepubliceerd op: 10 januari 2019

Mijn kind en ik voelden ons heel erg op ons gemak.

Erg Leuk
Gepubliceerd op: 10 januari 2019

Onze zoon vind het erg leuk om naar de fysiotherapie te gaan.

Gewoon
Gepubliceerd op: 10 januari 2019

De fysio is gewoon en dat is fijn.

Correct
Gepubliceerd op: 10 januari 2019

Hij is correct en zorgvuldig.

Vriendelijk
Gepubliceerd op: 01 december 2018

Vriendelijk en weet waar ze mee bezig is, ben erg blij met haar.

Fijne ruimte.

Betrokken
Gepubliceerd op: 01 november 2018

De betrokkenheid en interesse die de fysiotherapeut toont in de patiënt is fijn.

De behandeling
Gepubliceerd op: 01 november 2018

Zo doorgaan!

Interesse
Gepubliceerd op: 01 oktober 2018

Oprechte interesse in kind en direct gerichte behandeling/lichaamscheck.

Kundig
Gepubliceerd op: 01 oktober 2018

Hij is een vriendelijke, kundige fysiotherapeut. Communicatie met praktijk erg goed.