Menu
Terug naar blogs
Geplaatst op 5 november 2020
Corona-update 4-11-2020
Auteur:

Zoals u vast gehoord heeft, blijft het aantal coronagevallen in Nederland zorgelijk hoog. Hiervoor heeft het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd. Bij uw fysiotherapeut geldt het volgende;

 

-Fysiotherapie blijft mogelijk voor individuele therapie en groepstraining van 2 personen

-De groepen van meer dan 2 personen worden gestopt tot 19 November. Uitzonderingen kinderen tot 18 jaar

 

We houden ons daarnaast aan het advies van het RIVM om mondkapjes te verplichten in onze praktijken. Heeft u niet de beschikking over een mondkapje? Dan krijgt u een mondkapje van ons.

Bij fysiotherapie Schmitz werken we vaak met kwetsbare mensen. Daarom nemen we de coronamaatregelen erg serieus. Uw fysiotherapeut zal dan ook naast het verplichte mondkapje extra handschoenen dragen. Hieronder leggen we uit waar u voortaan een mondkapje moet dragen.

 

Het dringende advies voor het dragen van mondmaskers geldt nog steeds. In de praktijk wordt uw wachtruimte, receptie en toilet gezien als een openbare ruimte. Alle overige ruimtes zijn niet openbaar en in de behandelkamer, als de 1,5 meter gewaarborgd kan worden, is het dragen van een mondmasker niet nodig. 

 

Zien we u binnenkort terug?

 

Team Fysiotherapie Schmitz

 

 

Maak een afspraak
Fit kids is een fitness- en oefenprogramma voor kinderen/jongeren met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening. De trainingen van 1 uur worden wekelijks gegeven door de kinderfysiotherapeuten Nancy Stokkers of Peter Paul Schmitz op onze locatie bij USA aan de Trompstraat. Meld je nu aan en ontvang gratis een leuke rugtas met mooie handdoek en bidon aangeboden door de stichting Fitkids !