Menu
Terug naar blogs
Geplaatst op 8 maart 2020
De fysiotherapeut en sport; uit de ogen van een sporter!
Auteur:

Hallo, even voorstellen, ik ben Joep Schmitz 17 jaar en doe aan tennis en hardlopen. Ik tennis zes uur in de week en soms is dat best lastig met de spieren, wat kan de fysiotherapeut voor mij doen?

Mijn klachten

Tennis is een best intensieve sport, zowel voor mijn armen als mijn benen, daarnaast sjouw ik mijn zware boekentas ook elke dag overal mee naartoe. ’s Avonds kan ik behoorlijke klachten aan mijn schouders hiervan krijgen, dit is erg vervelend omdat ik er slecht van slaap en me niet meer kan concentreren tijdens het leren. Met dit probleem liep ik zo’n vier weken toen ik bij Henk kwam.

De behandeling

Eerst moest ik mijn shirt uitdoen. Henk voelde toen eerst aan waar mijn pijn zat en ik moest dat aangeven. Toen begon hij een paar best wel pijnlijke bewegingen te maken. Ik kreeg een paar pijnlijke scheuten door mijn schouder heen, maar het ging snel weg.

De verbetering

Na de behandeling had ik nog een paar uur pijn, maar daarna zakte het weg. Tot op de dag van vandaag heb ik er geen last meer van!

Maak een afspraak
Al 246 keer het laatste jaar beoordeeld door onze patiënten.
We zijn trots op onze patiënten tevredenheid van 9.6 op Mediquest.
Mediquest – Stimuleert inzicht en kwaliteit van zorg
Op Zorgkaart Nederland scoren we 9.4.