Menu
Terug naar blogs
Geplaatst op 1 mei 2020
Update 1-5-2020; Steeds meer mogelijk
Auteur:

Let op! Er zijn actuelere berichten op ons blog te vinden. U kunt dit artikel uiteraard altijd lezen.

Nederland wordt weer wakker, wakker uit een lange en inactieve periode. Een periode waarin we gedwongen thuis moesten blijven en onze vrienden, familie en andere mensen niet meer in het echt mochten zien. Nu zijn we hard op weg naar een nieuwe anderhalvemetersamenleving, een samenleving waarin de fysiotherapeut niet kan ontbreken!

In een algemene mail van het Keurmerk fysiotherapie zijn we op 1 mei op de hoogte gesteld van de nieuwe regels in de fysiotherapie.

Mocht u een afspraak willen maken, dan vragen we u om ons te bellen. Wij zullen dan samen met u kijken naar de beste oplossing aan de hand van de RIVM-regels. In de meeste gevallen bent u welkom in onze, volledig aangepaste, praktijk aan de Hibbertsstraat, maar we kunnen ook samen voor een meer persoonlijke en passende oplossing kiezen zoals een behandeling op afstand of een aanhuisbehandeling (al dan niet in beschermende kleding).

We snappen het als u vragen heeft over uw behandeling, bezoek of onze regels rondom het coronavirus daarom zijn we van maandag tot vrijdag (9-16 uur) bereikbaar voor al uw vragen.

U kunt ook hier klikken om het officiële document te lezen dat wij fysiotherapeuten hebben ontvangen.

Tot snel!

Team Fysiotherapie Schmitz

 

Maak een afspraak
Fit kids is een fitness- en oefenprogramma voor kinderen/jongeren met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening. De trainingen van 1 uur worden wekelijks gegeven door de kinderfysiotherapeuten Nancy Stokkers of Peter Paul Schmitz op onze locatie bij USA aan de Trompstraat. Meld je nu aan en ontvang gratis een leuke rugtas met mooie handdoek en bidon aangeboden door de stichting Fitkids !