Menu
Terug naar blogs
Geplaatst op 25 december 2020
Fysiotherapie Schmitz doneert honderden waterflesjes aan hulpbehoevenden
Auteur:

Bij Fysiotherapie Schmitz weten we maar al te goed hoe belangrijk het is om voor de medemens te zorgen. We behandelen al 50 jaar lang met plezier iedereen die onze praktijk binnenkomt en we hebben al duizenden mensen van hun klachten af geholpen.

Dit jaar was een bijzonder zwaar jaar voor iedereen. Vooral voor de mensen die normaal al afhankelijk zijn van ondersteuning zoals voedselhulp valt de coronacrisis extra zwaar. Fysiotherapie Schmitz wil deze mensen in Haaksbergen en omstreken een hart onder de riem steken.

Op zaterdag 21 december hebben wij honderden waterflesjes gedoneerd aan mensen die wel wat extra’s kunnen gebruiken. De initiatiefnemers van de actie waren er maar wat blij mee!

Wij wensen u fijne feestdagen!

 

Het team van Fysiotherapie Schmitz

Maak een afspraak
Fit kids is een fitness- en oefenprogramma voor kinderen/jongeren met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening. De trainingen van 1 uur worden wekelijks gegeven door de kinderfysiotherapeuten Nancy Stokkers of Peter Paul Schmitz op onze locatie bij USA aan de Trompstraat. Meld je nu aan en ontvang gratis een leuke rugtas met mooie handdoek en bidon aangeboden door de stichting Fitkids !  
window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-139713244-6');