Menu
Terug naar blogs
Geplaatst op 10 mei 2020
Onze garantie tegen corona
Auteur:

Het is nu sinds een week dat Fysiotherapie Schmitz weer volledig operationeel is. We bieden u graag de veiligste en meest persoonlijke zorg. Een belangrijk onderdeel daarvan is de optimale bescherming tegen corona. We zien dat er veel vraag naar fysiotherapie is en dat het aantal mensen die langskomen (al dan niet uit risicogroepen) steeds groter wordt. Dat vinden we geweldig!

Juist om onze patiënten een prettig en vertrouwd gevoel te geven werken we vanaf maandag 11 mei met nieuwe en betere beschermingsmiddelen. Hieronder leggen we u graag uit wat er nieuw is;

-Medische infraroodmeters; de meest betrouwbare meting of u koorts hebt is de infraroodmeter. Infraroodmeters worden ook door overheden veelvuldig gebruikt om snel en nauwkeurig te testen. Iedere patiënt kan worden getest. Voor al onze medewerkers en patiënten uit een risicogroep is de infraroodmeting verplicht. Zo weet u dat het zeker weten veilig is!

-Chirurgische mondmaskers en faceshields; onze fysio’s dragen standaard chirurgische maskers van de hoogste kwaliteit in de praktijk. Deze maskers ziet u bijvoorbeeld ook in het ziekenhuis terug. Daarnaast zijn onze fysio’s verplicht om handschoenen in de oefenzaal te dragen. Voor patiënten in risicogroepen kunnen ons ook vragen om een faceshield te gebruiken. Dit is een masker dat het volledige gezicht beschermt.

 

-We desinfecteren onze werkplekken veel vaker; ondanks dat iedereen zijn of haar handen bij binnenkomst en verlaten van de praktijk desinfecteert, hebben we nu ook besloten om alle werkplekken veel vaker te gaan desinfecteren.

 

In onze praktijk kunt u alle informatie rustig opnieuw doorlezen. Ook kunt u ons bellen. We zijn elke werkdag tussen 9 en 16:00 bereikbaar voor al uw vragen.

 

Met gezonde groeten,

 

Team Fysiotherapie Schmitz

Maak een afspraak
Fit kids is een fitness- en oefenprogramma voor kinderen/jongeren met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening. De trainingen van 1 uur worden wekelijks gegeven door de kinderfysiotherapeuten Nancy Stokkers of Peter Paul Schmitz op onze locatie bij USA aan de Trompstraat. Meld je nu aan en ontvang gratis een leuke rugtas met mooie handdoek en bidon aangeboden door de stichting Fitkids !