Menu
Terug naar blogs
Geplaatst op 10 februari 2019
Patiëntenervaringsonderszoek Fysiotherapie Schmitz: 9.0
Auteur:

Een paar weken gelden meldde en man van ongeveer 45 jaar bij ons in de praktijk met al 6 weken durende lage rugklachten.

Zoals gebruikelijk worden aangemelde patiënten binnen onze praktijken geplaatst bij de juiste fysiotherapeut met de meeste ervaring/opleidingen bij bepaalde klachten. Voorgenoemde man had klachten van de rug en veel stress op zijn werk. Daarom werd hij ingepland bij onze fysiotherapeut dit lid is van het RugNetwerk Twente en de Psycho somatische werkende fysiotherapeut voor ademhaling- en ontspanningsoefeningen. Na 6 weken waren de klachten na genoeg verdwenen en hij kreeg via onze sportfysiotherapeut een oefenprogramma mee.

Bij ons staat de patiënt centraal en we vragen altijd of ze een patiëntenvragenlijst willen invullen zodat we onze zorg binnen onze praktijken kunnen verbeteren.

In 2018 heeft Fysiotherapie Schmitz  met de CQi patiënten ervaringsonderzoek een 9,0 gescoord!

Wat de voorgenoemde patiënt heeft gescoord weten we niet, omdat de vragenlijst anoniem was, maar hij zei toen hij stopte met de therapie dat hij onze praktijk zal aanbevelen bij vrienden en bekenden omdat de gespecialiseerde fysio’s zo goed en prettig samenwerkten.

 

Maak een afspraak
Al 246 keer het laatste jaar beoordeeld door onze patiënten.
We zijn trots op onze patiënten tevredenheid van 9.6 op Mediquest.
Mediquest – Stimuleert inzicht en kwaliteit van zorg
Op Zorgkaart Nederland scoren we 9.4.