Menu
Terug naar blogs
Geplaatst op 5 maart 2024
Praktijk van de toekomst
Auteur:

Onze collega Roy ten Voorde is naar de bijeenkomst praktijk van de toekomst geweest.

 

 

De zorg in de toekomst er anders uitgaan zien. De fysiotherapeut zal deel gaan uitmaken van lokale en regionale netwerken waarin verschillende professionals samenwerken en hun expertise inbrengen. Als fysiotherapeut zijn we bij uitstek in staat om een toonaangevende positie in te gaan nemen in de versterking van de eerste lijn. Wat zijn de maatschappelijke vraagstukken en problemen en hoe kunnen we daar een rol gaan innemen. De praktijk en de fysiotherapeut van de toekomst zal de slag naar individuele- en groeps-gezondheidsbevordering maken en daar een sterke en brede toegevoegde waarde aan gaan leveren.

Maak een afspraak
Fit kids is een fitness- en oefenprogramma voor kinderen/jongeren met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening. De trainingen van 1 uur worden wekelijks gegeven door de kinderfysiotherapeuten Nancy Stokkers of Peter Paul Schmitz op onze locatie bij USA aan de Trompstraat. Meld je nu aan en ontvang gratis een leuke rugtas met mooie handdoek en bidon aangeboden door de stichting Fitkids !  
window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-139713244-6');