Menu

Reviews

Onderstaande reviews zijn afkomstig uit onafhankelijke tevredenheidsmetingen bij patiënten, uitgevoerd door Mediquest. Deze enquête wordt, na het afsluiten van de behandeling, thuis ingevuld door de mensen.

Selecteer uw fysiotherapeut

Henk Resink
Manuele fysiotherapeut
Ilse Wiggers
Manuele fysiotherapeut/ Fysiotherapie en stress gerelateerde klachten
Nancy Stokkers
Kinderfysiotherapeut
Peter Paul Schmitz
(Kinder) Fysiotherapeut
Roy ten Voorde
Sportfysiotherapeut
Laurie Aarninkhof
Fysiotherapeut
of
Toon alle 160 reviews
Deskundig
Gepubliceerd op: 09 oktober 2020

De rust die ze heeft en het luisteren naar de klachten zijn goed en ze is deskundig.

Extra informatie
Gepubliceerd op: 09 oktober 2020

De fysiotherapeut gaf mij extra informatie.

Goed contact
Gepubliceerd op: 09 oktober 2020

Dat hij na het stoppen van de behandeling nog contact op nam

om te vragen hoe het met me gaat.

Vriendelijk
Gepubliceerd op: 09 oktober 2020

Ben goed geholpen, vriendelijke fysiotherapeut.

Begripvol
Gepubliceerd op: 08 oktober 2020

Fijn dat zij mij meteen begrijpt.

Vrolijk
Gepubliceerd op: 25 september 2020

Altijd opgeruimd en vrolijk en goed luisterend oor.

Gedreven
Gepubliceerd op: 25 september 2020

De kinderfysiotherapeut is erg gedreven en neemt ons serieus.

Veel vooruitgang geboekt door haar goede en gedegen kennis.

Aardig
Gepubliceerd op: 25 september 2020

Dat ie heel aardig en betrokken is.

Op je gemak voelen
Gepubliceerd op: 25 september 2020

De Behandeling vindt plaats in een open en ontspannen sfeer, zodat je je op je gemak voelt en dat is fijn!

Belangstellend
Gepubliceerd op: 25 september 2020

Altijd belangstellend en prettig.

Goed
Gepubliceerd op: 25 september 2020

Dat is een hele goede fysiotherapeut.

Netjes
Gepubliceerd op: 25 september 2020

Altijd netjes geholpen.

Vooral zo doorgaan.

Goede uitleg
Gepubliceerd op: 28 augustus 2020

Dat ze altijd in was om nieuwe dingen te proberen wat mij als client genoegen deed.

Ook de uitleg van de oefeningen gingen op een zeer spontane manier.

Duidelijk
Gepubliceerd op: 28 augustus 2020

De fysiotherapeut schreef de oefeningen die ik moest doen, in zeer duidelijke letters en tekeningetjes voor me op. (ik ben slechtziend)

Vakkundig
Gepubliceerd op: 28 augustus 2020

Ze is correct, vakkundig en meelevend.

Prima
Gepubliceerd op: 28 augustus 2020

Alles is naar wens verlopen. Prima.

Goed, netjes en fris
Gepubliceerd op: 31 juli 2020

Altijd bijzonder goed gehumeurd. Netjes en fris centrum.

Ein geniales Team
Gepubliceerd op: 31 juli 2020

Bleibt so wie Ihr seid, Ihr seit ein geniales Team. Auch ein grosses Respekt an Nancy, die immer mit viel professionellen Tipps und viel Geduld meinen Sohn behandelt und ich währenddes mit der nettesten Informations Dame die Termine plane und mich jedesmal auf die Gespräche freue. Danke an euch beide, ich bewundere euch!!!!

Erg bedreven
Gepubliceerd op: 17 juli 2020

De bedrevenheid om de klant te helpen is fijn om te zien.

Goed gemutst
Gepubliceerd op: 17 juli 2020

Dat ze altijd goed gemutst is en altijd leuk, ik kan er goed mee overweg.

Goed doet
Gepubliceerd op: 17 juli 2020

Dat hij het goed doet en ik heel tevreden ben.

Luisterend oor
Gepubliceerd op: 17 juli 2020

Altijd een luisterend oor. Altijd zo snel mogelijk geholpen.

Altijd even vriendelijk.

Samenspraak
Gepubliceerd op: 17 juli 2020

Afspraken op korte termijn mogelijk, goed bereikbaar en goede samenspraak over krachten en behandeling.

Veel kennis
Gepubliceerd op: 10 juli 2020

Ze is betrouwbaar, veel kennis, luistert goed en evalueert.

Meelevend
Gepubliceerd op: 03 juli 2020

Ze is correct, vakkundig en meelevend.

Goed begeleid
Gepubliceerd op: 03 juli 2020

Peter Paul heeft mijn kind goed begeleid, hij is van de klachten af.

Hij ging heel graag naar de trainingen bij USA.

vakkundig
Gepubliceerd op: 03 juli 2020

Een vakkundige, duidelijke therapeut. Zeer oplossingsgericht.

Goed
Gepubliceerd op: 19 juni 2020

Ze is goed, doelgericht en een prettige omgang.

Bedreven
Gepubliceerd op: 19 juni 2020

De bedrevenheid om de klant te helpen is fijn om te zien.

goed werk
Gepubliceerd op: 12 juni 2020

De werkwijze is goed en de therapie werkt uitstekend.

Rustig
Gepubliceerd op: 05 juni 2020

Er wordt op een vriendelijke en rustige manier behandeld in een relaxte omgeving.

Shockwave
Gepubliceerd op: 05 juni 2020

Het was voor mij de eerste keer dat ik bij een fysiotherapeut ben geweest. Je wordt er goed en vriendelijk geholpen

en super fijn dat ze een shockwave-apparaat hebben.

Ervaren
Gepubliceerd op: 05 juni 2020

De therapeut is altijd vriendelijk en ervaren.

Prettig om er naar toe te gaan.

Deskundig
Gepubliceerd op: 05 juni 2020

Een heel fijne deskundige fysiotherapeut en heeft veel begrip voor mijn kind.

Netjes
Gepubliceerd op: 05 juni 2020

Altijd netjes geholpen. Vooral zo doorgaan.

deskundig
Gepubliceerd op: 05 juni 2020

Hij is deskundig en heeft mij snel van de klachten afgeholpen.

Uitstekend
Gepubliceerd op: 04 juni 2020

Een uitstekende therapeut! Echte aanrader.

deskundig
Gepubliceerd op: 29 mei 2020

Peter Paul is een deskundige therapeut.

Vrolijk
Gepubliceerd op: 27 mei 2020

Altijd opgeruimd en vrolijk en goed luisterend oor.

Vriendelijke man
Gepubliceerd op: 02 maart 2020

Ik kon met mijn klachten snel terecht en gelukkig had hij een vriendelijke houding. 4 sterren van mij!

Duidelijk
Gepubliceerd op: 02 februari 2020

Heleen is heel spraakzaam en duidelijk!

Prettig
Gepubliceerd op: 02 februari 2020

Heleen is een erg vriendelijk en prettig persoon waarbij je op je gemak voelt en serieus genomen voelt! en wanneer ze nieta voor je kan betekenen dan zegt ze dat eerlijk!

Vriendelijke ontvangst
Gepubliceerd op: 02 februari 2020

Ik werd heel vriendelijk ontvangen

Zo doorgaan!!!
Gepubliceerd op: 19 januari 2020

Zo doorgaan!!!!

Prima fysio
Gepubliceerd op: 15 januari 2020

Prima fysio

kundig
Gepubliceerd op: 08 januari 2020

deze heer Henk is zeer kundig .Prettige man in de omgang en heeft er verstand van

Gepubliceerd op: 06 januari 2020

Goed luisterend oor

Respectvol
Gepubliceerd op: 03 januari 2020

Prettig en fijn respectvol contact met de behandelaar.

rustig
Gepubliceerd op: 03 januari 2020

Ik voelde me er rustig en kalm.

Duidelijk
Gepubliceerd op: 03 januari 2020

Hij is duidelijk en prettig in omgang. Alles is bespreekbaar en wordt duidelijk uitgelegd.

Gedreven
Gepubliceerd op: 03 januari 2020

De kinderfysiotherapeut is erg gedreven en neemt ons serieus.

Veel vooruitgang geboekt door haar goede en gedegen kennis.

Deskundig
Gepubliceerd op: 03 januari 2020

Ze heeft inlevingsvermogen en deskundigheid.

Fijne fysiotherapeut
Gepubliceerd op: 03 januari 2020

Peter Paul is een fijne fysiotherapeut. Hij is erg deskundig en heeft me snel van de klachten afgeholpen.

juist
Gepubliceerd op: 03 januari 2020

Juiste behandeling in korte tijd.

Vriendelijk
Gepubliceerd op: 02 januari 2020

…en weet waar ze mee bezig is, ben erg blij met haar. Fijne ruimte ook.

Prima fysiotherapeut
Gepubliceerd op: 02 januari 2020

Prima fysiotherapeut, prima behandeling. Heeft mij erg goed begeleid en van mijn klachten afgeholpen.

 

Veel ervaring
Gepubliceerd op: 02 januari 2020

Hij heeft veel ervaring en dat voel je terug in zijn handen.

Nette man
Gepubliceerd op: 02 januari 2020

Een erg beleefde en nette man.

Aan huis
Gepubliceerd op: 02 januari 2020

Ge-wel-dig dat de fysiotherapeut ook aan huis kan komen!

Snelle behandeling
Gepubliceerd op: 02 januari 2020

Ik heb ’s morgens gebeld met hevige klachten en kon gelijk die ochtend terecht in de pauze van één van de fysiotherapeuten. Echt fantastisch!

Duidelijk
Gepubliceerd op: 20 december 2019

Duidelijke afspraken, goede uitleg, goed resultaat.

resoluut
Gepubliceerd op: 08 december 2019

hij had het snel door en was resoluut.

goed
Gepubliceerd op: 27 oktober 2019

Ben goed geholpen, vriendelijke fysiotherapeut.

Goede omgang
Gepubliceerd op: 27 augustus 2019

Een zeer ervaren iemand, gaat goed met mensen om, in een woord geweldig.

Deskundig
Gepubliceerd op: 27 augustus 2019

Heel tevreden, deskundige fysiotherapeute op het gebied van kaakklacht.

Betrokken en goede raad.

Snel en vriendelijk
Gepubliceerd op: 27 augustus 2019

Ik kon met mijn klachten snel terecht bij de fysiotherapeut, hij heeft een goede beroepshouding, erg vriendelijk.

(te) snel
Gepubliceerd op: 22 augustus 2019

Alles verliep naar wens, alleen ging de behandeling veel te snel, maar goede fysiotherapeut

interesse
Gepubliceerd op: 15 augustus 2019

Hij heeft een luisterend oor en algemene interesse, geeft advies.

rustig
Gepubliceerd op: 11 juni 2019

Aardige rustige man met inlevingsvermogen. Geeft goede uitleg en kan goed luisteren.

Top
Gepubliceerd op: 24 mei 2019

Mijn fysiotherapeut is top.

Serieus
Gepubliceerd op: 24 mei 2019

Bij klachten kan ik altijd snel terecht, neemt de klachten serieus.

Deskundig
Gepubliceerd op: 24 mei 2019

Deskundig, geduldig en een luisterend oor.

Betrokken
Gepubliceerd op: 24 mei 2019

Fijn die betrokkenheid.

Goed
Gepubliceerd op: 10 mei 2019

Nancy is een goede en betrokken fysiotherapeut.

Betrokken
Gepubliceerd op: 10 mei 2019

Ze is betrokken en deskundig in de omgang met kinderen.

Geschreven door: Pietje test
Vakkundig
Gepubliceerd op: 10 mei 2019

Hij is vakkundig en empathisch.

Serieus
Gepubliceerd op: 10 mei 2019

Ik werd serieus genomen.

Vakbekwaam
Gepubliceerd op: 10 mei 2019

Hij is flexibel, gezellig en vakbekwaam.

Flexibel
Gepubliceerd op: 10 mei 2019

Flexibel. Fijn aan huis. Rustige benadering van moeder en kind. Geruststellend.

Aandacht
Gepubliceerd op: 10 mei 2019

Er is duidelijk aandacht voor mij en mijn klachten en er wordt goed aan gewerkt om het te verbeteren

Topper
Gepubliceerd op: 10 mei 2019

Zoveel geduld, zelfs na een paar keer vragen! Topper!

Snel aan de beurt
Gepubliceerd op: 10 mei 2019

Dat je er snel aan de beurt bent als je een afspraak hebt gemaakt.

Duidelijk
Gepubliceerd op: 10 mei 2019

Duidelijkheid vooraf.

Met zorg
Gepubliceerd op: 10 mei 2019

Hij is eerlijk en behandeld met zorg.

Netjes
Gepubliceerd op: 10 mei 2019

Ik ben altijd netjes en correct geholpen.

Goede therapeut
Gepubliceerd op: 10 mei 2019

Dat u heel goed kan les geven en dat u heel aardig bent.

Goede omgang
Gepubliceerd op: 10 mei 2019

Gaat goed om met de klacht van de patiënt, er wordt goed naar geluisterd.

Snel
Gepubliceerd op: 09 mei 2019

Ben snel geholpen.

Direct
Gepubliceerd op: 09 mei 2019

Ik kon direct terecht!

Serieus
Gepubliceerd op: 08 mei 2019

Neemt mijn klachten serieus en kan daar goed over praten.

Super fysiotherapeut
Gepubliceerd op: 03 mei 2019

Super fysiotherapeut. Zonder haar was ik niet zo ver gekomen. Echt een toppertje.

Zeer sociaal
Gepubliceerd op: 03 mei 2019

De fysiotherapeute is zeer sociaal en een goede samenwerking, ook de humor was goed, top.

Prettig contact
Gepubliceerd op: 03 mei 2019

Prettig contact met Ilse Wiggers. Ze heeft me al van verschillende klachten afgeholpen.

Goed beoordeeld
Gepubliceerd op: 03 mei 2019

Ik ben blij dat mijn rugklacht goed beoordeeld is en dat ik in een gegoedelijke sfeer behandeld ben.

Goede behandeling
Gepubliceerd op: 03 mei 2019

Goede behandeling, vlot geholpen en een fijne fysiotherapeut. Er wordt goed geluisterd naar mijn klachten en goed verholpen.

Prettig
Gepubliceerd op: 03 mei 2019

Hij is goed, doelgericht en prettige omgang.

Vakbekwaam
Gepubliceerd op: 03 mei 2019

Mijn therapeut is geweldig en vakbekwaam.

Service en behandeling
Gepubliceerd op: 03 mei 2019

Super service en behandeling. zeer tevreden.

Trainingen
Gepubliceerd op: 03 mei 2019

Hij is leuk naar de kinderen toe tijdens de trainingen.

Doet het goed.
Gepubliceerd op: 03 mei 2019

Peter Paul doet het goed, wederzijds snappen wij elkaar.

Deskundig
Gepubliceerd op: 03 mei 2019

Ze is deskundig.

Vertrouwen
Gepubliceerd op: 03 mei 2019

Er is een goed vertrouwen.

Behulpzaam
Gepubliceerd op: 01 mei 2019

De fysiotherapeut schreef de oefeningen die ik moest doen, in zeer duidelijke letters en tekeningetjes voor me op. (Ik ben slechtziend).

Aan huis behandeling
Gepubliceerd op: 01 mei 2019

Fijn dat de fysiotherapeut bij mij aan huis kwam.

Begripvol
Gepubliceerd op: 01 mei 2019

Altijd begripvol, past zich aan naar mijn ziekte (ALS).

Iedereen vraagt altijd hoe het gaat.

Fijne omgang
Gepubliceerd op: 01 mei 2019

De fijne omgang met mijn zoon, hij ging met heel veel plezier naar de fysiotherapie.

Vriendelijk
Gepubliceerd op: 01 mei 2019

Marloes is een zeer vriendelijke goede therapeut. Ik ben zeer tevreden over de behandeling.

Begripvol
Gepubliceerd op: 01 mei 2019

Je bent een fijn en begripvol persoon. Je luistert goed naar je patiënt.

Goed luisteren
Gepubliceerd op: 24 april 2019

Er wordt goed geluisterd naar de klachten.

Uitgebreide uitleg
Gepubliceerd op: 24 april 2019

Uitgebreide uitleg over alles wat mogelijk is en begrip hebben voor mijn probleem.

Begrijpend
Gepubliceerd op: 24 april 2019

Werkt begrijpend en stimulerend.

Goed
Gepubliceerd op: 24 april 2019

Ben goed geholpen.

Tijd en aandacht
Gepubliceerd op: 23 april 2019

Dat er altijd de tijd werd genomen.

Goede uitleg
Gepubliceerd op: 20 april 2019

Veel geduld en goede uitleg.

Geduldig
Gepubliceerd op: 10 april 2019

Ze is geduldig, geeft goede uitleg en variatie in oefeningen.

Goed en snel
Gepubliceerd op: 10 april 2019

Bij Schmitz luisteren ze goed en helpen je snel.

Duidelijk
Gepubliceerd op: 10 april 2019

Goed geregeld allemaal en alles duidelijk.

Serieus
Gepubliceerd op: 10 april 2019

Nam het kind heel serieus en gaf goede oefeningen om de klacht te verhelpen. De tapes hielpen ook erg goed.

Rust en aandacht
Gepubliceerd op: 10 april 2019

De fysio had rust en aandacht voor ons kind en keek naar het complete kind en totale bewegingsmogelijkheid (ipv alleen de klacht)

Oplossingsgericht
Gepubliceerd op: 10 april 2019

Kan goed verbindingen leggen en zien. Oplossingsgericht…

Goed vakmens
Gepubliceerd op: 10 april 2019

Goed vakmens. Weet waarover ze het heeft.

Aandacht
Gepubliceerd op: 03 april 2019

Dat ik aandacht kreeg voor mijn klachten en op een goede en prettige manier behandeld ben.

Persoonlijke benadering
Gepubliceerd op: 03 april 2019

Persoonlijke benadering en oplossingsgericht meedenken.

Motiveren
Gepubliceerd op: 03 april 2019

Hij weet te motiveren en mede daardoor goede resultaten bereikt.

Tevreden
Gepubliceerd op: 03 april 2019

Ik ben zeer tevreden, dank je wel PeterPaul

Zeer goed.
Gepubliceerd op: 03 april 2019

Ze is zeer goed.

Leuke items
Gepubliceerd op: 26 maart 2019

Leuke items voor oefeningen kinderfysio.

Goed
Gepubliceerd op: 24 maart 2019

De fysiotherapeut heb ik ervaren als goed en ter zake kundig.

Begripvol
Gepubliceerd op: 24 maart 2019

Zeer begripvol, ik voel mij op mijn gemak bij hem en vertrouwd.

Persoonlijk
Gepubliceerd op: 24 maart 2019

Als persoon niks mis mee.

Lief
Gepubliceerd op: 24 maart 2019

Ontzettend lief en geduldig met kinderen.

Hulpvaardig
Gepubliceerd op: 24 maart 2019

Ze is hulpvaardig, meedenkend  en kritisch.

Duidelijk
Gepubliceerd op: 23 maart 2019

Duidelijk, geeft uitleg waarom.

Meedenkend
Gepubliceerd op: 20 maart 2019

Zeer meedenkend en professioneel.

Snel
Gepubliceerd op: 10 maart 2019

Dat de behandeling snel uitgevoerd kon worden.

Rustig
Gepubliceerd op: 10 maart 2019

Rustig, vriendelijk iemand.

Aan huis
Gepubliceerd op: 10 maart 2019

Fijn dat jullie aan huis komen. Scheelt enorm veel tijd en getrek met het kind. Vooral omdat we ook al een kind van 2 hebben. Anders moet je steeds oppas regelen.

Fijne fysio
Gepubliceerd op: 10 maart 2019

Nancy is een hele fijne fysio. Neemt de tijd en luistert voornamelijk naar de kinderen. Dat vind ik prettig aangezien ze zelf goed aan kunnen geven wat ze voelen. Ze heeft onze beide dochters goed geholpen.

Tevreden kind
Gepubliceerd op: 03 maart 2019

Mijn kind ging graag naar USA sporten en vond Peter Paul erg tof.

Kinderfysiotherapeut met veel begrip :)
Gepubliceerd op: 03 maart 2019

Hele fijne deskundige fysio (Peter Paul) en heeft veel begrip voor mijn kind

Juiste plek
Gepubliceerd op: 03 maart 2019

Dat hij (Peter Paul) precies vroeg waar de pijn in mijn rug zat en voelde op verschillende plekken op mijn rug en drukte op bepaalde plekken zodat hij precies ontdekte welke plekken hij moest behandelen. Na een paar keer klachtenvrij.

Snel en Resoluut
Gepubliceerd op: 03 maart 2019

Hij had het snel door en was resoluut

Eerlijk
Gepubliceerd op: 03 maart 2019

Heleen is een erg vriendelijk en prettig persoon waarbij je op je gemak voelt en serieus genomen voelt! en wanneer ze niet wat voor je kan betekenen dan zegt ze dat eerlijk!

Super behandeling
Gepubliceerd op: 03 maart 2019

Ik ben de laatste tijd in behandeling bij Henk Resink geweest voor mijn lage rugklachten. Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren en naast dat mijn pijn snel wegging was Henk ook een goed luisterend oor. Zeker een aanrader!!!

Uitstekend
Gepubliceerd op: 24 februari 2019

Mijn fysiotherapeut is gewoon uitstekend met een luisterend oor na mijn klachten.

Prettig
Gepubliceerd op: 10 februari 2019

Prettig en fijn respectvol contact met de behandelaar.

Goed in zijn werk
Gepubliceerd op: 10 februari 2019

No-nonsense persoon, nuchter en humor. Goed in zijn werk.

Begrip
Gepubliceerd op: 10 februari 2019

Begrip van de aard van de klachten en dit duidelijk aan mijn kind kunnen uitleggen en het behandelplan bespreken met haar.

Goed
Gepubliceerd op: 10 februari 2019

Alles wordt goed en duidelijk overlegd en gelijk gestart met de behandeling.

Zeer tevreden met de behandeling
Gepubliceerd op: 30 januari 2019

Precies waar ik voor kwam en wat ik verwachtte.

Op gemak voelen
Gepubliceerd op: 10 januari 2019

Mijn kind en ik voelden ons heel erg op ons gemak.

Erg Leuk
Gepubliceerd op: 10 januari 2019

Onze zoon vind het erg leuk om naar de fysiotherapie te gaan.

Gewoon
Gepubliceerd op: 10 januari 2019

De fysio is gewoon en dat is fijn.

Correct
Gepubliceerd op: 10 januari 2019

Hij is correct en zorgvuldig.

Heel tevreden
Gepubliceerd op: 02 januari 2019

Heel tevreden, deskundige fysiotherapeute op het gebied van kaakklachten. Betrokken en goede raad.

Vriendelijk
Gepubliceerd op: 01 december 2018

Vriendelijk en weet waar ze mee bezig is, ben erg blij met haar.

Fijne ruimte.

Betrokken
Gepubliceerd op: 01 november 2018

De betrokkenheid en interesse die de fysiotherapeut toont in de patiënt is fijn.

De behandeling
Gepubliceerd op: 01 november 2018

Zo doorgaan!

Interesse
Gepubliceerd op: 01 oktober 2018

Oprechte interesse in kind en direct gerichte behandeling/lichaamscheck.

Kundig
Gepubliceerd op: 01 oktober 2018

Hij is een vriendelijke, kundige fysiotherapeut. Communicatie met praktijk erg goed.