Menu
Terug naar blogs
Geplaatst op 17 mei 2020
Update 17-5: Bloemen voor onze patiënten en locatie USA veilig ingericht
Auteur:

We hebben de belangrijkste maatregelen getroffen en alles loopt foutloos en gestroomlijnd. Daarom kunnen we ons gaan richten om de patiënten niet alleen een veilige, maar vooral een plezierige ervaring aan de fysiotherapeut te geven. Deze week hebben we voor u het volgende gedaan;

Bloemen gegeven aan onze patiënten, die helaas nu niet naar hun groepje kunnen. Ookal staat de wereld op zijn kop, wij zijn er voor onze patiënten. Daarom willen we de patiënten die niet naar hun groepen kunnen een hart onder de riem steken door ze een bloemetje te overhandigen. U kunt de voortgang volgen op onze social media!

Onze locatie aan de Trompstraat uitgebreid in samenwerking met USA Healthclub; leden van USA Healthclub mogen gelukkig weer buiten trainen. We hebben geregeld dat patiënten van Fysiotherapie Schmitz ook gebruik mogen maken van de vele hoogstaande apparatuur van USA Healthclub. Daarnaast hebben we onze praktijk binnen aangepast aan de anderhalvemeterfysiotherapie. Dit hebben we gedaan door meer ruimte te maken in onze wachtkamer en door onze fitnesstoestellen op veilige afstand van elkaar te plaatsen. Zie hieronder de foto’s!

 

Maak een afspraak
Fit kids is een fitness- en oefenprogramma voor kinderen/jongeren met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening. De trainingen van 1 uur worden wekelijks gegeven door de kinderfysiotherapeuten Nancy Stokkers of Peter Paul Schmitz op onze locatie bij USA aan de Trompstraat. Meld je nu aan en ontvang gratis een leuke rugtas met mooie handdoek en bidon aangeboden door de stichting Fitkids !