Menu
Terug naar blogs
Geplaatst op 26 juni 2021
Verlenging van de corona herstelzorg? Nu kan het!
Auteur:

Heeft u corona gehad? Dan kan u nog lang onnodige klachten behouden. Uw fysiotherapeut kan u helpen om snel en doelmatig van uw klachten af te komen. Heeft u langer dan 6 maanden fysiotherapeutische hulp nodig, dan heeft u vanaf vandaag geen verwijzing van de specialist meer nodig, maar enkel van de huisarts. Dit komt dus op een begeleidingstraject van 12 maanden. Uw basisverzekering vergoed in de meeste gevallen het volledige traject.

 

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen over coronaherstel bij de fysiotherapeut? Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten staan u graag te woord om samen naar een oplossing te komen. We staan u graag telefonisch te woord op 053 572 17 63.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Fysiotherapie Schmitz

Maak een afspraak
Fit kids is een fitness- en oefenprogramma voor kinderen/jongeren met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening. De trainingen van 1 uur worden wekelijks gegeven door de kinderfysiotherapeuten Nancy Stokkers of Peter Paul Schmitz op onze locatie bij USA aan de Trompstraat. Meld je nu aan en ontvang gratis een leuke rugtas met mooie handdoek en bidon aangeboden door de stichting Fitkids !