Menu
Terug naar blogs
Geplaatst op 8 januari 2019
WGBO
Auteur:

De rechten en plichten van de patiënt en de fysiotherapeut.

Op de behandeling tussen u en uw fysiotherapeut is de WGBO (Wet opde Geneeskundige Behandelingsovereenkomst) van toepassing. Dat betekent dat uals cliënt rechten heeft maar ook plichten. Zoals bijvoorbeeld recht opduidelijk informatie van de fysiotherapeut en inzagerecht in uw dossier, maar daarnaast heeft u o.a. de plicht om de adviezen van de fysiotherapeut op tevolgen en de fysiotherapeut van eerlijke informatie te voorzien. Wilt u meer weten? Vraag dan uw fysiotherapeut om meer informatie.

Team Fysiotherapie Schmitz

Maak een afspraak
Fit kids is een fitness- en oefenprogramma voor kinderen/jongeren met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening. De trainingen van 1 uur worden wekelijks gegeven door de kinderfysiotherapeuten Nancy Stokkers of Peter Paul Schmitz op onze locatie bij USA aan de Trompstraat. Meld je nu aan en ontvang gratis een leuke rugtas met mooie handdoek en bidon aangeboden door de stichting Fitkids !  
window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-139713244-6');