Menu
Terug naar blogs
Geplaatst op 6 februari 2021
Hoe gaat het met onze ex-covid patiënten?
Auteur:

We hebben op dit moment een tiental patiënten die revalideren van COVID-19. De meeste patiënten ervaren een verminderende conditie en krachtverlies. Ook zien we veel spierpijnklachten in de nek en schouders. Deze klachten zijn goed te behandelen.

De patiëntengroep loopt uiteen van een 80 jarige die we aan huis behandelen en helaas alleen nog maar 10 meter kan lopen met de rollator tot een 20 jarige die beperkingen ervaart met sporten en werken. Samen met alle patiënten stellen we een behandelplan op waarbij we regelmatig de kracht en conditie meten maar ook vragenlijsten afnemen over het dagelijks functioneren. Tijdens hermetingen valt op dat bijna alle patiënten een betere conditie en kracht krijgen. Ook zie je dat ze in hun dagelijks leven weer beter kunnen functioneren, bijvoorbeeld dat ze meer uren kunnen werken of meer energie hebben voor huishoudelijke taken en/of sporten.

Heeft u (milde) klachten overgehouden na COVID-19? Uw basisverzekering dekt 50 behandelingen. Kijk voor meer informatie op ons blog over corona herstel (klik hier)

Maak een afspraak
Al 246 keer het laatste jaar beoordeeld door onze patiënten.
We zijn trots op onze patiënten tevredenheid van 9.6 op Mediquest.
Mediquest – Stimuleert inzicht en kwaliteit van zorg
Op Zorgkaart Nederland scoren we 9.4.