Arbeidsfysiotherapie

 

 

GERICHT WERKEN AAN DE INZETBAARHEID EN VITALITEIT VAN MENSEN

 

Onze praktijk maakt onderdeel uit van het Fysergo netwerk bestaande uit 140 centra. Fysergo BV, opgericht in 1994, is een ISO 9001 gecertificeerd landelijk werkend interventie & advies bedrijf.

Investeren in uw mensen

Op individueel- en teamniveau begeleiden onze professionals uw medewerkers op weg naar vitaliteit en inzetbaarheid en begeleiden ze bij rë-integratie en preventie processen. Het resultaat hiervan is snel herstel, verzuimreductie en verbeterde arbeidsproductiviteit.

 

Met onze (gezondheids)programma’s investeert U in uw medewerkers met groei, winst en duurzaamheid van uw organisatie als resultaat. Onze professionals ondersteunen en adviseren U op visie, beleid, doelen en de samenstelling van een optimaal programma wat leidt tot effectief gezondheidsmanagement.

 

Door een vernieuwende en praktische aanpak is Fysergo ook uw partner en gezondheids- en verzuimmanagement, waarbij wij uitgaan van de kracht van mensen.

 

Ga naar: www.fysergo.nl voor meer informatie.

Als praktijk zijn wij werkzaam als hulpverlener voor het VGZ-IZA Bedrijfszorgpakket in deze regio.

 

 

 

 

 

MEDISCHE SPECIALISTISCHE REVALIDATIEZORG

Als praktijk bieden wij, in samenwerking met Belife, medisch specialistische revalidatiezorg en re-integratieprogramma’s aan mensen die langdurig fysieke en/of psychische klachten ervaren en voor mensen met specifieke problematiek.

 

Bij één van onze diagnostische centra kunt u terecht voor hoogwaardig diagnostisch onderzoek. Onder leiding van een revalidatiearts onderzoekt ons team, bestaande uit diverse specialistische disciplines, uw gezondheidssituatie, klachten en beperkingen. Mocht na de uitgebreide diagnostiek blijken dat u in aanmerking komt voor een intensief behandelprogramma, kunt u dit bij ons volgen.

 

Download onze brochure of ga naar www.belife.nl