Menu

Specialisaties

Arbeidsfysiotherapie

Fysiotherapie Schmitz is aangesloten bij FysArbo: een landelijk netwerk van specialistisch geschoolde fysiotherapiepraktijken die zich bezig houden met arbeid-gerelateerde klachten. Dat zijn klachten van het houdings- en bewegingsapparaat die verband houden met het werk.

 

De inzet van arbeidsfysiotherapie is gericht op het voorkomen van werkverzuim dan wel het beperken van verzuim door snelle interventie. Binnen 48 uur kan een werknemer bij ons terecht voor een intake en behandeling. Naast curatieve zorg en trainingsprogramma’s behoort het geven van houdings- en bewegingsadviezen tot de arbeidsfysiotherapie. Net als een evaluatie van de werkplek, het optimaliseren van werkplekinstellingen en het geven van instructies.

 

FysArbo-praktijken participeren in het IZA Bedrijfszorgpakket. Zo is Fysiotherapie Schmitz betrokken geweest bij de bedrijfsfysiotherapie van de gemeente Haaksbergen. Daarnaast werken we voor verschillende andere bedrijven en hun werknemers.

Peter Paul Schmitz is erkend arbeidsfysiotherapeut.

Fysiotherapeuten

Peter Paul Schmitz

Fit kids is een fitness- en oefenprogramma voor kinderen/jongeren met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening.

De trainingen van 1 uur worden wekelijks gegeven door de kinderfysiotherapeuten Nancy Stokkers of Peter Paul Schmitz op onze locatie bij USA aan de Trompstraat.

Meld je nu aan en ontvang gratis een leuke rugtas met mooie handdoek en bidon aangeboden door de stichting Fitkids !