Menu

Specialisaties

Fysio Fitness

Wat is fysio fitness?

Gezondheid en beweging horen bij elkaar. Daarom is het goed om geregeld te sporten. Zowel ter preventie als ter behandeling van klachten en blessures. Gelukkig worden mensen zich hier steeds meer van bewust.

 

Heeft u lichamelijke klachten (zoals rugklachten, hoge bloeddruk of hartproblemen) en denkt u hierdoor niet te kunnen sporten? Dan is paramedische training wellicht helemaal iets voor u. Dit is een vorm van actief bezig zijn, voor iedereen die zijn of haar conditie wil verbeteren. Als geen ander is de fysiotherapeut bekend met het menselijk bewegingsapparaat. Bij Fysiotherapie Schmitz bent u verzekerd van professionele begeleiding.

 

Zo gaat het in zijn werk
Vóór u aan de slag gaat met het verbeteren van uw conditie vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Samen met de fysiotherapeut formuleert u uw persoonlijke doelstellingen. Om uw huidige conditie in beeld te krijgen doet de fysiotherapeut een fysiofitheidscan. Deze professionele test is ontwikkeld door de KNGF (meer informatie hierover staat op: www.fysiofitheidscan.nl ). Na ontvangst van uw persoonlijke trainingswaarden kunt u écht beginnen.

 

Fit kids is een fitness- en oefenprogramma voor kinderen/jongeren met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening.

De trainingen van 1 uur worden wekelijks gegeven door de kinderfysiotherapeuten Nancy Stokkers of Peter Paul Schmitz op onze locatie bij USA aan de Trompstraat.

Meld je nu aan en ontvang gratis een leuke rugtas met mooie handdoek en bidon aangeboden door de stichting Fitkids !